Sumu Seeds Oy

ONA geeli Tropics 856g

Buy this
  • 25,00 € EUR
100% SSL Secure

Ona Gel haihduttaa juuri tarvittavan määrän hajunpoistajaa. Avaa vain kansi ja aseta geeliastia haluttuun paikkaan.
Voidaan käyttää ONA Breeze ja ONA Cyclone puhaltimien kanssa.

ONA Geeli on hämmästyttävän tehokas hajujen neutralisoija. ONA poistaa pahat hajut pysyvästi ja nopeasti eikä pelkästään peitä hajuja.
ONA Geeli on myrkytön luonnontuote, helppo ja turvallinen käyttää. ONA on riittoisaa ja purkki kestää pitkään, jopa kuukausia. Älä pidä ONA geelipurkkia auringossa tai korkeassa lämpötilassa. Korkea lämpötila haihduttaa ONAn vaikuttavat aineet nopeammin.
Käyttöohje:
Avaa kansi ja poista sinettifolio. Jos haluat, että ONAa haihtuu vähemmän, voit tehdä kanteen/foliosinettiin reikiä. Aseta ONA geelipurkki ongelmatilaan jossa haisee. Siinä kaikki.

Käyttökohteet mm.:
Hotellihuoneet yms.
Roskakatokset yms.
Puutarhat.
Ilmastointikanavat.
Homeen haju.
Savun haju.
Ruoantuoksut.
Kellarit, Kylmiöt.

ONA:n vaikutusmekanismit
Terpeenien vaikutusmekanismeja on kolme, jotka perustuvat joko kunkin terpeenin ja aktiivisen ainesosan kemialliseen ja fysikaaliseen luonteeseen tai ne vastustavat orgaanisia ja epäorgaanisia haihtuvia hajuyhdisteitä.
———————-
Absorptio, imeytyminen
– ONA:n pinnalla on erilaisia reaktiivisia kohtia, joissa aktiiviset molekyylit vetävät puoleensa ja sitoutuvat ei-pysyvästi pienikokoisiin, korkean molekyylipainon omaaviin yhdisteisiin (VOC).
Absorptiossa hajumolekyylit imeytyvät ONA-yhdisteen sisälle täysin ilman reflektiota tai aineen muuttumista.

Adsorptio
– Kaikilla VOC- ja hajumolekyyleillä on liukenemisomainaisuus ONA:n aktiivisissa ainesosissa. Tämä ominaisuus sallii VOC-yhdisteen liukenemisen itsensä kanssa kun se on kiinnittyneenä ONA-yhdisteeseen suhteessa ympäristön emissioon, lämpötilan, pH-arvoon ja ilmanpaineeseen.
Adsorptiossa hajumolekyylit kerääntyvät ja kiinnittyvät (kaasut ja höyryt) ONA:n pinnalle.

Kemiallinen reaktio (The Pairs -teoria* ) – Tämä koskee haisevien yhdisteiden (VOC) ja aktiivisten ONA-molekyylien reaktiokeskusten pysyviä sidoksia. Tämä mekanismi muuttaa epäpuhtauspartikkeleiden perusominaisuuksia, minkä tuloksena haju katoaa.
*The Pairs -teoria perustuu 1900-luvulla eläneen hollantilaisen tiedemiehen, Zwaardermakerin tutkimustyöhön. Zwaardermakerin Pairs-teorian mukaan kahden tai useamman hajun yhdistelmä voi syrjäyttää toisensa, kun ne yhdistyvät luonnollisen kaltaisessa sidoksessa.
Erilaisten haisevien yhdisteiden (VOC ) affinniteetti ONA:n kanssa on suoraan suhteessa niiden kemialliseen ja fysikaaliseen tilaan. Esimerkiksi vetysulfiitilla voi olla suuri affiniteetti tiettyjen ONA aktiivisten aineosien kanssa. Se voi joko tehdä sidoksen sähköstaattisesti tai reagoida verrattuna sen suhteelliseen liukoisuuteen. Tämä tarkoittaa, että erilaiset komponentit voidaan neutraloida millä tahansa edellä mainitulla kolmella mekanismilla tai niiden jokaisen yhdistelmällä.
Tärkeintä on, että ONA ei ole ainoastaan peiteaine, vaan tarjoaa turvallisen ja tehokkaan tavan poistaa pahat hajut ja päästöt pysyvästi.